Hieronder tref je een overzicht aan van de verschillende kraamzorgorganisaties in Etten-Leur en omgeving.

Lunavi Kraamzorg

www.lunavi.nl | 013 303 25 00

 

De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop. Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 9.

Onze speerpunten zijn:

  • Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgenden
  • Eén aanspreekpunt
  • Al meer dan 50 jaar ervaring in de kraamzorg
  • Eigen lactatiekundige in huis
  • Veel informatie en doorverwijzing naar cursussen zodat je je goed kunt voorbereiden op je bevalling

Baby’s & Zo Kraamzorg

www.baby-en-zo.nl | 076 4444 001

 

Wat een geluk, je verwacht een kindje. Gefeliciteerd! Baby’s & Zo Kraamzorg biedt jou zowel tijdens als na de zwangerschap de beste zorg aan. Zo maken jullie als kersverse ouders en jullie baby een veilige en evenwichtige start. De persoonlijke benadering kenmerkt ons kleinschalige kraambureau. Onze professionele kraamverzorgenden geven jou de beste zorg en bieden je daarnaast een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Wij houden van aanpakken, maar nemen ook de tijd om er voor jou en je baby te zijn. De kraamverzorgenden van Baby’s & Zo Kraamzorg voelen aan wat jij nodig hebt en staan altijd klaar voor jou en je gezin. Op deze manier maken wij van jouw kraamweek een onbezorgde, ontspannen en onvergetelijke tijd.

Kraamcentrum DAT

www.kraamcentrumdat.nl | 0165-341334

 

Kraamcentrum DAT staat garant voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring. Je bent verzekerd van zorg van de hoogste kwaliteit. Wij geloven stellig in de 1 op 1 methode. We streven ernaar om gedurende jouw gehele kraamperiode één kraamverzorgende in te zetten. Kortom, geen wisselingen in een toch al drukke week. Jouw kraamverzorgende is er vanaf het begin tot het einde bij en kent jouw wensen en gezinssituatie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je eenduidig advies krijgt, passend bij jouw situatie. Wij zorgen voor een onvergetelijke kraamtijd!

Naviva Kraamzorg

www.naviva.nl | 088 7777 666

 

Met de professionele zorg van Naviva Kraamzorg kun je onbezorgd genieten van je zwangerschap en kraamtijd. In deze bijzondere periode staan jouw wensen voorop, want het gaat natuurlijk om jou en je gezin!

Ellen Foesenek, kraamverzorgster

www.hetkado-moment.nl | 06-30179344 | info@hetkado-moment.nl

 

Graag maak ik van iedere kraamperiode een kadootje.

Misschien ben je al vader en moeder of wordt dit jullie eerste kindje. Proficiat. In beide gevallen komt er een hele bijzondere tijd aan. Voor een fijne kraamtijd is het belangrijk om ruim van te voren te zorgen voor kraamzorg die bij jou en je gezin past.

Ik lever kraamzorg in de plaatsen rondom Etten-Leur (o.a. Rucphen, Sprundel, Hoeven, Oudenbosch, Roosendaal en Breda). Natuurlijk sluit ik andere woonplaatsen niet uit.

Uw kraamzorgorganisatie hier

Regio Brabant
www.uw-website.nl

Ook hier adverteren? Stuur ons een e-mail en indien gewenst plaatsen wij u met uw logo en omschrijving op onze website.