Voorlichtings-
avond

Tijdens de zwangerschap komt er vanuit verschillende kanalen veel informatie op je af. Om deze informatie te bundelen en jullie goed voor te bereiden op de bevalling zijn er voorlichtingsavonden:

 

Voorlichtingsavond van onze praktijk:

Iedere maand houden wij als praktijk een voorlichtingsavond voor zwangere en partner. Met als doel voorbereiding op de laatste weken van de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Graag gaan we dan met jullie nog wat dieper in op informatie rondom de bevalling en alles wat daarbij komt kijken. Je krijgt hiervoor automatisch per email een uitnodiging. Aanmelden kan bij de assistente aan de balie, via telefoon of mail.

 

Voorlichtingsavond “Bevalling” in het Amphia

Elke laatste woensdagavond van de maand is er een algemene voorlichtingsavond in het Amphia ziekenhuis locatie Langedijk, voor alle zwangeren uit de regio Breda en omstreken. Tijdens deze avond wordt er een voorlichtingsfilm over de bevalling getoond, kan je een kraammarkt bezoeken en krijg je een rondleiding op Origine, het geboortecentrum in Breda. Meer over deze avond kan je vinden op www.voorlichtingsavondbevallen.nl.

Op deze website kan je je tevens inschrijven voor deze avond.